Nieuws

Hieronder leest u het laatste nieuws van onze school.

29 november, Nationale Voorleeswedstrijd

Vandaag was de voorronde van de nationale voorleeswedstrijd. Roos, Kevin, Fenna en Nynke deden mee en dat ging hartstikke goed. Nynke heeft gewonnen en mag namens onze school naar de regionale voorronde in de Koornbeurs! 


11 oktober, afsluiting kinderboekenweek

10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, reis je mee?

Een week lang hebben we gewerkt, gelezen en geleerd aan en over het thema "Reis je mee" van de kinderboekenweek. Over land over zee en zelfs door de lucht en de ruimte. Donderdagmiddag 10 oktober hebben we in de gemeenschapsruimte geluisterd naar verhalen, liedjes en gedichtjes. Uit alle groep kwamen één of een aantal kinderen naar voren om wat te laten horen.

De foto's staan in het fotoalbum van MijnSchool


1 oktober, Kinderboekenweek Reis mee!

Vandaag is op onze school de kinderboekenweek begonnen. Het thema van dit jaar is: Reis mee. Centraal staan daarbij de thema's reizen en voertuigen. In de klassen zullen we gaan werken met deze thema's en boeken die daarbij passen. Tijdens de opening hebben we het lied: Wij gaan vliegen (Samsom en Gert) gezongen en meegedanst. Kinderen mogen verschillende voertuigen meenemen (speelgoed)) en die zullen in het museum in de gemeenschapsruimte worden tentoongesteld. Op donderdag 10 oktober (14.00-15.00) bent u van harte welkom om een kijkje in de school te nemen en te zien wat de kinderen in de klassen hebben gedaan. 


27 september, Schaatsen woensdag 2 oktober

Op komende woensdag 2 oktober stond de eerste schaatsles gepland. Die kan vanwege de studiedag van het personeel niet doorgaan. Na overleg met de ijshal is besloten dat de kinderen komende woensdag ook niet op eigen gelegenheid kunnen komen (heeft met trainers te maken). Als tegemoetkoming krijgen alle kinderen een vrijkaartje om op een ander moment een rondje te komen schaatsen!


27 september, Schoolschaatsen

Op 9 oktober start het schoolschaatsen. Er zijn nog behoorlijk wat rijders nodig voor de 4 keren. U kunt zich via het schoolplein opgeven. Ouders die al gereageerd hebben bedankt!